Notas de prensa

06 septiembre 2017

BCNJoya llega a su tercera edición

Expohogar crece en expositores y actividades divulgativas

Amb un increment del 25% en expositors, el saló Expohogar presentarà la seva edició de tardor 2017 entre el 9 i el 12 de setembre a Fira de Barcelona amb les novetats de la propera temporada hivernal en objectes de regal, bijuteria, complements de moda i decoració de la llar. El saló tornarà a acollir BCNjoya, el sector de Joieria i Rellotgeria que ha doblat el nombre d'empreses respecte a l'any passat, i el Special Expert Event, SEE, l'àmbit dedicat a les jornades de formació on s'organitzaran més de 20 activitats entre xerrades divulgatives, tallers i demostracions dirigides als expositors i visitants del saló.
 
Expohogar Tardor tornarà a convertir-se en la millor plataforma comercial per al petit i mitjà comerç de la cadena retail que reunirà unes 250 empreses líders de la seva especialitat, el 25% més que en l'edició de setembre de 2016. El saló, que ocuparà uns 18.000 metres quadrats del palau 2 del recinte de Montjuïc, presentarà la seva oferta distribuïda entre els sectors de Regal, Interiorisme i decoració; Bijuteria i complements de moda; artesania; papereria; Tèxtil i llar; Marroquineria i viatge; Taula i cuina; Decoració floral, terrassa i jardí; il·luminació; Cura personal; Puericultura i Souvenir; i BCNjoya (Joieria i Rellotgeria), que arriba aquest any als 100 expositors directes, gairebé el doble respecte al 2016.
 
Les empreses mostraran productes relacionats sobretot amb la temporada nadalenca, període que concentra el major volum de vendes de l'any. Segons el director d'Expohogar, Josep Alcaraz: "Pel seu format i dimensions, Expohogar ofereix als seus visitants una oportunitat única de conèixer les novetats de 12 sectors de la mà de les empreses líders del mercat, a més de poder assistir a classes magistrals i pràctiques de visual merchandising, disseny o aparadorisme dissenyades especialment per als professionals de la cadena retail". D'altra banda, el sector dedicat a la joieria i rellotgeria inclourà per primera vegada un espai on 20 dissenyadors de joies presentaran les seves creacions més exclusives.
 
La formació a mida del petit i mitjà comerç
El SEE concentrarà demostracions i xerrades divulgatives a càrrec de reconeguts experts sobre temes com estratègies comercials online i offline, empaquetat de regal o art floral en un format perfectament adaptat a les necessitats dels visitants d'Expohogar, majoritàriament distribuïdors, decoradors, majoristes i sobretot professionals de la cadena retail. Així mateix, el 12 de setembre acollirà una taula rodona que reunirà grans figures del disseny com l'interiorista Miquel Milà, l'arquitecta Carme Pinós, el dissenyador industrial Martín Azúa i Nina Masó (Santa & Cole) que parlaran del cicle de vida del producte, des de la seva disseny fins a la distribució en el punt de venda.
 
El saló rebrà la visita de professionals procedents de Catalunya, Aragó, Andorra, València, Balears, País Basc i sud de França. Organitzat per Fira de Barcelona amb periodicitat bianual i caràcter professional, obrirà de les 10:00 fins a les 19.30h, excepte l'últim dia que tancarà les portes a les 17.00h.
 
Barcelona, setembre de 2017
Imatges disponibles aquí
Notes de premsa aquí
Programa de la SEE aquí
Mª Gloria Dilluvio - 93 233 21 72 - gdilluvio@firabarcelona.com