Notas de prensa

06 septiembre 2017

Los colores oscuros y las texturas suaves proporcionan calidez al hogar

Terciopelo y oro visten el hogar de la temporada otoño/invierno 2017-2018

Espurnes daurades i el vellut blau indi o verd bosc envolten les estades que es preparen per acollir l'hivern i les festes nadalenques 2017-1018. Gruixudes catifes blanques i càlids coixins XXL acaben de donar el toc de sofisticació juntament amb les parets de fusta decorades amb tapissos d'estil ètnic. Triomfen els punts de llum rigorosament daurats com el marc dels miralls o els centres de taula.
 
La decoració de la propera temporada tardor-hivern 2017-2018 recrearà ambients càlids i confortables com els d'un sofisticat lodge d'una localitat dels Alps. La tela que envolta sofàs, cadires, butaques o pufs aportant elegància i comoditat és el vellut, en els colors del bosc o del cel alpí: blau, verd o el blanc de la neu tenyeixen les diferents estances de la llar creant una atmosfera que fa olor de llar de foc i fusta, il·luminada per tocs de llum daurada.
 
Coixins de grans dimensions, folrats també amb vellut, recobreixen al sofà i li afegeixen color amb estampats floreals. Però el vellut anirà encara més enllà: fins els complements de moda com les bosses, motxilles i necessers realitzats en aquesta tela seran el "must" de la temporada.
 
Les prestatgeries de la sala, els centres de taula o els mateixos mobles auxiliars així com la resta d'elements decoratius realitzats en metall seran daurats, per augmentar la intensitat d'un ambient que convida al relax.
 
Les plantes juguen, com sempre, un paper essencial, i la que triomfarà aquesta temporada serà la "Monstera Deliciosa", anomenada comunament "Costella d'Adam". Amb les seves grans fulles de color verd fosc amb forma de cor i fissures naturals decorarà caixes, cartells, catifes, calaixos i molts altres accessoris donant un toc de frescor a l'ambient.
 
 
 
Font: Foimpex
 
 
Barcelona, setembre de 2017